Dakgoten

Dakonderhoud op Maat is de dakspecialist met jaren ervaring in de regio Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Drenthe. Dakonderhoud op Maat werkt met een vast team van ervaren dakspecialisten met jarenlange ervaring. Dankzij ons vaste team kunnen wij een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten garanderen. 
Voor het renoveren, repareren en/of isoleren van uw dakgoten bent u bij Dakonderhoud op Maat op het juiste adres. Ook voor het plaatsen van vogel trim op uw dakgoot kunt u bij ons aankloppen. 
Ook uw dakgoot heeft het in de jaren flink te verduren dankzij het soms extreme weer en de extreme weers- en temperatuurveranderingen. Hierdoor kan het zijn dat uw dakgoot kapot gaat of lekkages heeft. Dakonderhoud op Maat kan deze problemen vakkundig voor u oplossen. Wij komen gratis bij u langs om een inspectie te doen. Nadat wij u hebben geadviseerd over de staat van uw dakgoot en de mogelijke oplossing voor het verhelpen van eventuele problemen kunnen wij u een vrijblijvende offerte doen. Na akkoord gaan wij voor u aan de slag. 

Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit  Bekend en vertrouwd in regio Ede

Gecertificeerde dakdekkers Onze klanten beoordelen ons: 9.6/10