Pannen daken

Dakonderhoud op Maat is de dakspecialist met jaren ervaring in de regio Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Drenthe. Dakonderhoud op Maat werkt met een vast team van ervaren dakspecialisten met jarenlange ervaring. Dankzij ons vaste team kunnen wij een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten garanderen. 
Voor het renoveren, repareren en/of isoleren van uw pannen dak bent u bij Dakonderhoud op Maat op het juiste adres. Ook voor het volledig vernieuwen van uw pannendak mag u bij ons aankloppen. Dakonderhoud op Maat is een ervaren specialist op het gebied van pannen daken. 
Uw dak ligt er waarschijnlijk al jaren op en heeft flink veel te verduren. Regen en storm, sneeuw en vele weers- en temperatuurwisselingen zorgen er voor dat uw dak slijtage kan oplopen. Dit resulteert vaak in een kapot dak, kapotte pannen en of lekkages. Dakonderhoud op Maat kan een gratis dakinspectie bij u uitvoeren. Onze ervaren dakwerkers zullen u een advies geven over de huidige staat van uw pannen dak en de mogelijkheden die er zijn om, indien aanwezig, de problemen op uw dak vakkundig op te lossen. 

Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit  Bekend en vertrouwd in regio Ede

Gecertificeerde dakdekkers Onze klanten beoordelen ons: 9.6/10