Schoorstenen

Dakonderhoud op Maat is de dakspecialist met jaren ervaring in de regio Gelderland, Overijssel, Noord-Brabant en Drenthe. Dakonderhoud op Maat werkt met een vast team van ervaren dakspecialisten met jarenlange ervaring. Dankzij ons vaste team kunnen wij een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid voor onze klanten garanderen. 
Een schoorsteen kan met de loop der jaren poreus, instabiel en dus onveilig worden. Om deze reden is het belangrijk om dit in de gaten te houden en indien nodig uw schoorsteen te laten uitslijpen en/of renoveren. Wanneer uw schoorsteen al jaren op uw dak staat kan het voorkomen dat deze slijtage heeft of simpelweg versteviging of vervanging behoeft. 
Dakonderhoud op Maat is een ervaren specialist op het gebied van reparaties en renovaties van schoorstenen. Zo zorgen wij voor het uitslijpen en opvoegen van uw schoorsteen, waardoor de schoorsteen er weer als nieuw uitziet en jaren mee kan. Ook voor het impregneren van uw schoorsteen en dak bent u bij Dakonderhoud op Maat aan het juiste adres. Hierdoor wordt uw schoorsteen water- en stofafstotend waardoor het jaren langer mee kan.

 

Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit  Bekend en vertrouwd in regio Ede

Gecertificeerde dakdekkers Onze klanten beoordelen ons: 9.6/10